Cyprus Retail Excellence Awards 2019: Ασημένιο βραβείο για τις Υπεραγορές ΜAS στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Cyprus Retail Excellence Awards 2019: Ασημένιο βραβείο για τις Υπεραγορές ΜAS στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι Υπεραγορές ΜΑS στα Cyprus Excellence Awards 2019, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, στο Hilton Nicosia, αναδεικνύοντας τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, στην παρουσία περισσότερων από 200 εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και θεσμικών φορέων της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, οι Υπεραγορές MAS έλαβαν αργυρό βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, για τη δράση τους που έφερε τον τίτλο «Πράξεις Αγάπης από τα Mas».

Το βραβείο παρέλαβαν από κοινού, ο Γενικός Διευθυντής των Υπεραγορών, κ. Λούκας Ζουρίδης και η Υπεύθυνη  Διαφήμισης & Προώθησης, κ. Μαρία Γεωργίου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για τη βράβευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο αφορά 18 συνολικά CSR ενέργειες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους 2019 από τις Υπεραγορές MAS. Μεταξύ αυτών, ήταν η έκδοση και πώληση του βιβλίου συνταγών με τίτλο «Μαγειρεύουμε με αγάπη 2019», μέσω της οποίας δόθηκε χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος Χριστάκη Χασάπη, καθώς και οι τοιχογραφίες που έγιναν στην παιδοχειρουργική πτέρυγα του Μακάριου Νοσοκομείου σε συνεργασία με την εταιρεία PELETICO και Κύπριους καλλιτέχνες. Επιπλέον, χαρακτηριστική ήταν και η ενέργεια που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη χαρτοβιομηχανία MAXI, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων στον ΠΑΣΥΚΑΦ, όπως επίσης και η προσφορά δώρων στην Παγκύπρια Ομάδα Αγάπης μέσα από τη δράση «Η καλάθα του Άγιου Βασίλη», που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Από την αρχή της ίδρυσής τους, οι Υπεραγορές ΜΑS δηλώνουν έμπρακτα την κοινωνική τους υπευθυνότητα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη στήριξη και προσφορά με κάθε τρόπο, σε ιδρύματα, οργανισμούς και στην κοινωνία ευρύτερα… και αυτή είναι και η υπόσχεσή τους για το μέλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.