Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Ο πρωθυπουργός φέρεται έτοιμος να βάλει… λουκέτο στο πρωτάθλημα μετά την εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, όσο και την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, με την οποία ουσιαστικά δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στην τηλεόραση του Alpha, σε σύσκεψη που είχε αργά χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με στενούς του συνεργάτες για τη διαχείριση των θεμάτων που έχουν προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους αποκάλυψε ότι σκέφτεται ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος, «αν ξεφύγουν τα πράγματα και διχαστεί η κοινωνία»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




