Τι σκέφτεται να πράξει ο Μητσοτάκης με το πρωτάθλημα, αν δει ότι… διχάζεται η κοινωνία!

Τι σκέφτεται να πράξει ο Μητσοτάκης με το πρωτάθλημα, αν δει ότι… διχάζεται η κοινωνία!

Τη διακοπή του πρωταθλήματος σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να μην ξεφύγουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρωθυπουργός φέρεται έτοιμος να βάλει… λουκέτο στο πρωτάθλημα μετά την εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, όσο και την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, με την οποία ουσιαστικά δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στην τηλεόραση του Alpha, σε σύσκεψη που είχε αργά χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με στενούς του συνεργάτες για τη διαχείριση των θεμάτων που έχουν προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους αποκάλυψε ότι σκέφτεται ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος, «αν ξεφύγουν τα πράγματα και διχαστεί η κοινωνία»

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE