«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

Η ταλαιπωρία στα Νοσοκομεία της Κύπρου είναι καθημερινό φαινόμενο με τους ασθενείς να χρειάζεται να επιδείξουν ψυχραιμία μέχρι να τους παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική φροντίδα. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι πιο…θερμόαιμοι με αποτέλεσμα να προκαλούν επεισόδια

Συνελήφθη το πρωί σήμερα 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και εκνευρισμένος με την αναμονή προκάλεσε φασαρία.

Την στιγμή που αστυνομικός επιχείρησε να τον ηρεμήσει αυτός τους επιτέθηκε .

Μετά τη σύλληψη του ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE