Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/1 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Σε ανακοίνωσή του, το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει  ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Charlotte Douglas», κατόπιν προτροπής του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βρίσκεται από προχθές στις ΗΠΑ, όπου μετέβη για  χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE