Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/1 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Σε ανακοίνωσή του, το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει  ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Charlotte Douglas», κατόπιν προτροπής του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βρίσκεται από προχθές στις ΗΠΑ, όπου μετέβη για  χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE