Λύγισε τη Φιορεντίνα και πήγε ημιτελικό

Λύγισε τη Φιορεντίνα και πήγε ημιτελικό

Η Ιντερ επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα στο Meazza και έκλεισε ραντεβού με την Νάπολι στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ντεμπούτο έκανε ο Ερικσεν.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε υποστεί σοκ στο ματς πρωταθλήματος από την Φιορεντίνα στο 92′ (1-1), όμως τώρα παρότι το παιχνίδι φάνηκε να στραβώνει, βρήκε τρόπο και καθάρισε την πρόκριση. Οι Nerazzurri θα παίξουν στους «4» του Coppa Italia σε διπλούς αγώνες με την Νάπολι, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Μίλαν – Γιουβέντους.

Υστερα από ωραίο συνδυασμό αλλά και μπέρδεμα στην περιοχή, η Ιντερ άνοιξε το σκορ στο 44′ με το πλασέ του Καντρέβα σε κενό τέρμα και στην επανάληψη κυριάρχησε. Αρκετές ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο κομμάτι και – όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – η μπάλα τιμώρησε. Αυτό έγινε στο 60′ όταν μετά το κόρνερ του Πούλγκαρ ο Μάρτιν Κάσερες έκανε το 1-1 με κεφαλιά, όμως για καλή τύχη των Nerazzurri, στο 67′ με σουτ από το όριο της περιοχής έπειτα από απομάκρυνση, ο Μπαρέλα έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό. Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ιντερ έκανε το νέο απόκτημα, Κρίστιαν Ερικσεν, που έπαιξε περισσότερα από 25 λεπτά.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE