Διάλεξη με θέμα «Επαγγέλματα με προοπτική στην Κύπρο»

Διάλεξη με θέμα «Επαγγέλματα με προοπτική στην Κύπρο»

Το κυριότερο πρόβλημα των νέων παραμένει στις μέρες μας η ανεργία.

Αναγκαιότητα πλέον είναι να εντοπιστούν οι τομείς εργασίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ παράλληλα οι νέοι καλούνται να εξελίξουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα επαγγέλματα του μέλλοντος. Ως εκ τούτου θα καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην αγορά εργασίας, σύμφωνα με τις σπουδές και τα ενδιαφέροντά τους.

Το Alexander College, σε συνεργασία με το mathetora.com διοργανώνουν αυτή την διάλεξη/ συζήτηση, με ομιλητή τον Δρ Άγγελο Βουλδή, με στόχο, το ακροατήριο και ο ομιλητής, να ανταλλάξουν απόψεις και να πάρουν πληροφορίες σχετικά με τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση των νέων μας.

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς και μαθητές, από Γ΄ Γυμνασίου - Γ΄ Λυκείου, αλλά και φοιτητές.
Για κρατήσεις και επικοινωνία, καλέστε στο 24 532373 (Χρύσω Τζιαμπάζη).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.