ΚΥΠΡΟΣ

Τι ζήτησε ο προπονητής της Ομόνοιας

Τι ζήτησε ο προπονητής της Ομόνοιας

Eνα γκολ είναι ο στόχος της Ομόνοιας σήμερα στον πρώτο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου Κόκα Κόλα.

Ένα γκολ που θα τους κάνει το έργο ασφαλώς πιο εύκολο για τον επαναληπτικό και όπως και να έχει το πράγμα θα τους δώσει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό . Αυτό που τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση είναι πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα στον σημερινό αγώνα .

Ο τεχνικός της Ομόνοιας ξέρει καλά πως οι γαλαζοκίτρινοι θα βάλουν πίεση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλα από την άλλη κάθε λεπτό που θα περνά θα είναι ασφαλώς υπέρ της Ομόνοιας και αυτό θέλει να εκμεταλλευθεί ο Κώστας Καϊάφας.

Αυτό που ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας είναι πάθος αλλα και προσήλωση στον στόχο αλλα και στην τακτική είναι το άλφα και το ωμέγα για την σημερινή αναμέτρηση.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top