Έκανε το «μπαμ» με Πιόντεκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκανε το «μπαμ» με Πιόντεκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Και με τη βούλα παίκτης της Χέρτα Βερολίνου είναι ο Κρίστοφ Πιόντεκ, με την ομάδα του Κλίνσμαν να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Μίλαν.

Δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ ολοκλήρωσε η Χέρτα.

Μετά την μεταγραφή-ρεκόρ του Λούκας Τουσάρ από την Λυών, οι Πρωτευουσιάνοι ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Κρίστοφ Πιόντεκ από την Μίλαν, με τις λεπτομέρειες του deal ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστές.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE