ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας- Λείπουν χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας-  Λείπουν χρήματα

Υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη 30/1 για υπεξαίρεση ποσού κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την ασφαλιστική εταιρεία, η 41χρονη υπάλληλος της εταιρείας στην Πάφο φέρεται να υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6,945 ευρώ.

Η ίδια δίνει διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE