ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας- Λείπουν χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας-  Λείπουν χρήματα

Υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη 30/1 για υπεξαίρεση ποσού κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την ασφαλιστική εταιρεία, η 41χρονη υπάλληλος της εταιρείας στην Πάφο φέρεται να υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6,945 ευρώ.

Η ίδια δίνει διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE