ΠΑΦΟΣ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική- Μυστήριο με τον τραυματισμό του

ΠΑΦΟΣ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική- Μυστήριο με τον τραυματισμό του

Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία άντρα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην είσοδο εγκαταλειμμένης οικοδομής στην περιοχή της Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο.


Ο άντρας ηλικίας 50 έως 60 ετών που δεν είχε τις αισθήσεις του έφερε τραύμα στο κεφάλι και στα πλευρά . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης. 

Δίπλα στο σημείο που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος ο άγνωστος άντρας βρέθηκε μια σκάλα και εικάζεται ότι έπεσε από ύψος.

Φαίνεται ότι επιχείρησε να ανεβεί στο εξωτερικό μέρος του εγκαταλειμμένου κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE