ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλα η φωτιά στο όχημα- 7 χιλιάδες η ζημιά- Εξετάζεται κύκλωμα παρακολούθησης

Εμπρησμός σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/10  σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας με τις ζημιές να ανέρχονται στις επτά περίπου χιλιάδες ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20: 30  λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Λάρνακας που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του ηλικίας 30 ετών.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
 
Από τις πρώτες έρευνες και εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα, οι ζημιές ανέρχονται γύρω στις επτά χιλιάδες ευρώ, ενώ το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ.