ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε τα ξημερώματα η 17χρονη Ελευθερία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε τα ξημερώματα η 17χρονη Ελευθερία

Αίσιο τέλος είχε για άλλη μια φορά η εξαφάνιση 17χρονης.

 

Εντοπίστηκε γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/1 , η 17χρονη που απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από το απόγευμα της Πέμπτης, 30 Ιανουαρίου, 2020.

Τη 17χρονη εντόπισε πολίτης, στην περιοχή Αγίου Παύλου, στον Άγιο Δομέτιο και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία. Η 17χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE