Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της 26χρονη- Αφήνει ορφανά τα δύο παιδάκια της

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της 26χρονη- Αφήνει ορφανά τα δύο παιδάκια της

Tραγωδία στη Λαμία, με μια νέα κοπέλα 26 ετών, να βρίσκεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της πόλης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Lamiareport.gr, η κοπέλα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στο μπάνιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, από τον άνδρα της που άμεσα ειδοποίησε  ασθενοφόρο ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί του τοπικού σταθμού.

Δυστυχώς οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάποια βοήθεια και απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν και τα δύο μωρά της οικογένειας, το μεγαλύτερο δύο ετών, ενώ το άλλο είχε έρθει στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών η κοπέλα έφυγε από παθολογικά αίτια, τα οποία θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε και τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE