Έδωσε τα χέρια με Λάρκου και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από Ομόνοια – Η συμφωνία με Μίντιλαντ

Έδωσε τα χέρια με Λάρκου και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από Ομόνοια – Η συμφωνία με Μίντιλαντ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα, ως δανεικού από την Μίντιλαντ.

Η ενημέρωση:

Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την FC Midtjylland για την απόκτηση του 24χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, David Akintola, με τη μορφή δανεισμού μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Babajide Akintola ανήκει στο δυναμικό της FC Midtjylland και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις Νορβηγικές ομάδεςRosenborg με την οποία έπαιξε και στους ομίλους του Europa League, Haugesund και FK Jerv.

Καλωσορίζουμε τον David Akintola στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE