ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ήθελαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ και να μαζεύουν τα χρήματα από το δρόμο- Τι αναφέρει η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Ήθελαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ και να μαζεύουν τα χρήματα από το δρόμο- Τι αναφέρει η Αστυνομία

Μια συνήθη πρακτική που εφαρμόζουν τους τελευταίους μέρες, εγκληματικά στοιχεία στην Ελλάδα, προσπάθησαν να φέρουν και στην Κύπρο άγνωστοι, που θέλησαν να ανατινάξουν αυτόματη ταμιακή ανάληψης χρημάτων σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λακατάμια.

Η κίνηση τους για άγνωστη αιτία δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού όχι μόνο δεν μάζεψαν τις «κασετίνες» με τα χρήματα από το δρόμο αλλά άφησαν και τη φιάλη υγραερίου στο σημείο και έγιναν «καπνός».

Σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει: Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας. Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.15 το πρωί της Παρασκευής 31/1 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι υπήρχε μια φιάλη υγραερίου, η οποία ήταν ενωμένη (με σύρμα) με την αυτόματη ταμειακή μηχανή, υποκαταστήματος εμπορικής τράπεζας στη Λευκωσία. Αμέσως, στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι οι δράστες τοποθέτησαν τη φιάλη με το υγραέριο και την ένωσαν με την αυτόματη ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανάφλεξη, με σκοπό να προκαλέσουν έκρηξη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE