Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Γ.Σ.Π στις 18:00
Κανονικά προπονήθηκαν τα νέα αποκτήματα Ryan και Deivid όμως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς υπάρχουν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες με τα δελτία υγείας τους.
O Simpson και ο Jordi δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή μας.
Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Κύπρος Χριστοφόρου να προλάβει τον αγώνα με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




