Νέος κορωνοϊός στην Κίνα: 46 νέοι θάνατοι, 2.102 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της επιδημίας σε όλη την επικράτεια

Νέος κορωνοϊός στην Κίνα: 46 νέοι θάνατοι, 2.102 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της επιδημίας σε όλη την επικράτεια

 Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός στην Κίνα αυξήθηκε κατά 46 στους 259 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31ης Ιανουαρίου, μετέδωσε το δημόσιο κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV επικαλούμενο δεδομένα της Εθνικής Επιτροπής Υγείας.

Κατά τα στοιχεία των κινεζικών κεντρικών υγειονομικών αρχών, τους 45 από τους 46 νέους νεκρούς θρηνεί η επαρχία Χουμπέι και άλλον έναν ο δήμος της Τσονγκτσίνγκ.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ανήλθαν σε 2.102, γεγονός που αυξάνει το σύνολο των ασθενών σε 11.791, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE