Γιατί δεν ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Λεμεσό ο Αγγελή…

Γιατί δεν ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Λεμεσό ο Αγγελή…

Δεν έγινε τελικά η μετεγγραφή του Αγγελή από την ΕΝΠ στην ΑΕΛ.

Χτες το απόγευμα, ήταν σχεδόν τα πάντα συμφωνημένα για να επιστρέψει ο 30χρονος διεθνής σέντερ μπακ σε ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο οι άνθρωποι των βυσσινί άλλαξαν γνώμη για απελευθέρωση του παίχτη.

Φαίνεται ότι κι ο ίδιος ο Αγγελή δεν πίεσε καταστάσεις για να φύγει, αποφασίζοντας να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του Παραλιμνίου.

Ο Αγγελή πριν πάει στην Ένωση, ήταν στο δυναμικό του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE