Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι το τουρκικό σκάφος καταγράφηκε να πλέει ήδη στις 9.30πμ του Σαββάτου εντός της κυπριακής ΑΟΖ, με προορισμό την περιοχή για την οποία είχε εκδοθεί παράνομη navtex, τμήμα της οποίας περιλαμβάνει τα θαλάσσια οικόπεδα 4 και 5.
Η ίδια πηγή εκτιμά ότι η κίνηση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους να κατευθυνθεί σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες, οι οποίες επικρατούσαν στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες.
Σε ισχύ βρίσκεται η antinavtex που εξέδωσαν οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 14 Ιανουάριου, ως απάντηση στην τουρκική navtex που βάσει του προγραμματισμού της Άγκυρας ισχύει μέχρι τις 10 Απριλίου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




