ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα δυο ύποπτα περιστατικά -Άνδρας και γυναίκα που ήρθαν πριν τρεις μέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα δυο ύποπτα περιστατικά -Άνδρας και γυναίκα που ήρθαν πριν τρεις μέρες

Ακόμη δυο ύποπτα περιστατικά κλήθηκαν να αξιολογήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Σάββατο (01/02) το μεσημέρι, αρμόδια υπηρεσία του κράτους ειδοποιήθηκε να χειριστεί περίπτωση άνδρα και γυναίκας (ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών) που κατάγονται από την Κίνα και βρίσκονται στη Λεμεσό.

Το ένα από τα δυο πρόσωπα που σχετίζονται μεταξύ τους παρουσίασε σημάδια ασθενείας. Σημειώνεται ακόμη πως ήρθαν στο νησί μας πριν από τρεις ημέρες. Πριν έρθουν στην Κύπρο, βρίσκονταν σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκής χώρας.

Τονίζουμε πως πρόκειται για «ύποπτα περιστατικά», τα οποία δεν πρέπει αυθαίρετα να συνδεθούν με τον κορωνοϊό.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, πως από την πρώτη στιγμή που το ThemaOnline αποκάλυψε την περίπτωση του 22χρονου από την Κίνα το μεσημέρι της Παρασκευής (14:57 - 31/01), είχε επίσης κάνει λόγο για «ύποπτο περιστατικό» και όχι κρούσμα.

Άλλωστε όπως ξεκαθαρίστηκε εντός της ημέρας (01/02) για τον 22χρονο, φαίνεται πως δεν έχει συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, αν και τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εξετάσεων θα γνωστοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα (03/02).

Αυτή τη στιγμή τα δημόσια νοσοκομεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού είναι έτοιμα να δεχθούν ακόμα και περιστατικά με ασθενείς που πάσχουν από κορωνοϊό, καθώς διαθέτουν και ειδικούς θαλάμους.

Επιπλέον, ήδη λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή για τον νέο ιό (1420), στην οποία μπορούν να αποταθούν όλοι όσοι θεωρούν πως μπορούν να εκτέθηκαν στον ιό ευρισκόμενοι εκτός Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top