Χριστοφή: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή που με πίστεψε – Τα καλύτερα έρχονται»!

Χριστοφή: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή που με πίστεψε – Τα καλύτερα έρχονται»!

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Δόξα Κατωκοπιάς, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφή.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν πάρα πολλά γύρω από το όνομα μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας που πίστεψε σε μένα και με έφερε στην ομάδα για να τον βοηθήσω.

Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά που χρειάζεται να βοηθήσω την Ανόρθωση και μπορώ να πω, ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE