Ποιός θα πάρει τον τίτλο

Ποιός θα πάρει τον τίτλο

Ραντεβού τίτλου στην Λεμεσό ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ σήμερα στο Σπύρος Κυπριανού στο Κυπελλο ΟΠΑΠ Α κατηγορίας Πετόσφαιρας Γυναικών

Οι δύο ομάδες συναντώνται για πέμπτη φορά εφέτος, με τον Απόλλωνα να έχει νικήσει τρεις από τις τέσσερεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πέτυχε μια μόνον νίκη, αλλά αυτή ήταν μέσα στην έδρα του Απόλλωνα και έσπασε το αήττητο της ομάδας της Λεμεσού στην πορεία της προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, ο Απόλλωνας απέκλεισε τον Παφιακό με 3-0 και 3-0 άνευ αγώνος και εν συνεχεία την ΕΝ Αγίου Αθανασίου με 3-0 και 3-0. Η ΑΕΚ πέρασε τα εμπόδια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με 3-1 και 3-1 και της ΑΕΛ με 3-0 και 3-0.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΡΙΚ 2.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE