ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νειμάρ: «Παίζω ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνω κίτρινη; Άντε γαμ#%#^»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νειμάρ: «Παίζω ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνω κίτρινη; Άντε γαμ#%#^»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρέφερι της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μονπελιέ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Νεϊμάρ για τη γνωστή ντρίμπλα «ουράνιο τόξο» και ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξέσπασε στ’ αποδυτήρια: «Αν μιλήσω γαλλικά θα τιμωρηθώ, άντε γαμη@$@#$@»!

Οι Παριζιάνοι σε μια επεισοδιακή νύχτα καθώς υπήρξε και ο καυγάς του Τούχελ με τον Μπαπέ όταν ο τελευταίος… ξενέρωσε με την αλλαγή του, επικράτησαν 5-0 της Μονπελιέ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ έπαιξε με το μαλλί… στα ροζ, τίμησε ξανά την μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν θέλησε να κάνει τη γνωστή ντρίμπλα… αλάνας, «ουράνιο τόξο».

Έπειτα από μια σύντομη κουβέντα με τον ρέφερι είδε την κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα στ’ αποδυτήρια ξέσπασε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή.

«Απαγορεύεται να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο τώρα; Αν παίξω με ωραίο τρόπο θα πάρω κίτρινη; Παίζω ποδόσφαιρο, δεν μιλάω και παρ’ όλα αυτά παίρνω κάρτα» άρχισε να φωνάζει ο «Νέι», με τον τέταρτο να του αναφέρει: «Μίλα γαλλικά!» με επιτακτικό ύφος.

Εκεί ο ποδοσφαιριστής συνέχισε το ξέσπασμά του καθώς δεν έβρισκε το δίκιο του και είπε: «Αν μιλήσω γαλλικά θα τιμωρηθώ με αυτά που θα πω, άντε γαμη%^#^$#»!

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κόνφερενς Λιγκ: Το πρόγραμμα και η βαθμολογία των αντιπάλων ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Πάφου

• Μονή Αββακούμ: Ελεύθεροι με όρους Νεκτάριος και Πορφύριος – Η νέα ημερομηνία της διαδικασίας

• Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του Θανάση Νικολάου - Η μάχη με τη Νομική Υπηρεσία, η «καλοσύνη» της Αστυνομίας και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό



Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top