Στην Αθήνα ο ΥΠΠ για επαφές με τις ομολόγους του Ν. Κεραμέως και Λ. Μενδώνη

Στην Αθήνα ο ΥΠΠ για επαφές με τις ομολόγους του Ν. Κεραμέως και Λ. Μενδώνη

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (01/02), για την Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με τις ομολόγους του, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στη συνάντηση με την κ. Κεραμέως, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα συζητηθούν οι προτεραιότητες και η συνεργασία  των δύο Υπουργείων στον τομέα της Εκπαίδευσης, της Εκπαιδευτικής Πολιτικής, καθώς και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Στη συνάντηση με την κ. Μενδώνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, θα τεθούν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του Πολιτισμού.
 
Ο κ. Προδρόμου επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.