ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα (18:00) για την 18η στροφή του πρωταθλήματος με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη.

Μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και τις τελευταίες μη ικανοποιητικές εμφανίσεις, οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να δείξουν πως έγιναν πιο δυνατοί, πως συσπειρώθηκαν και πλέον θα αρχίσει για τα καλά η αντεπίθεση τους.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, συγκεντρωμένος και καλύτερος από τις προηγούμενες του παρουσίες. Όλοι πιστεύουν πως η ομάδα του Νορβηγού θα ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω της, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα υπερασπιστεί την εστία, με τους Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκή και Ιωάννου να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Άλεφ μαζί με τον Λούκας Σόουζα θα κινούνται στον χώρο του κέντρου, και ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι.

Ο Εφραίμ θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Γιάκολις στο άλλο και μπροστά θα πάρει φανέλα βασικού ο Σιγκούρνταρσον, με τον Χαλένιους να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει αυτός την αιχμή του δόρατος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top