Σόουζα για το ντέρμπι με Ανόρθωση: «Αν εμείς είμαστε σε καλή μέρα…»

Σόουζα για το ντέρμπι με Ανόρθωση: «Αν εμείς είμαστε σε καλή μέρα…»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Λούκας Σόουζα.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον Θεό για το γκολ που πέτυχα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα.

Πλέον έχουμε τρία σημαντικά παιχνίδια, στα οποία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά».

Για το εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, είπε:

«Με ενδιαφέρει το τι θα κάνουμε εμείς. Αν εμείς είμαστε σε καλή μέρα, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.