ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να χυθεί άπλετο φως στην έρευνα για ευθύνες για χαλλούμι λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Να χυθεί άπλετο φως στην έρευνα για ευθύνες για χαλλούμι λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Η κατοχύρωση του χαλλουμιού ως Προϊόν Προστατευόμενης Προέλευσης, θα πρέπει να είναι άμεση και στοχευμένη εθνική επιταγή.

 

Η ανάκτηση του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Κυπριακή Δημοκρατία συνιστά μεγάλη επιτυχία, αναφέρει σε ανακοίνωση η Δημοκρατική Παράταξη αλλά την ίδια ώρα τονίζει πως πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλα τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέρη "ότι σε αυτή την εθνική προσπάθεια δεν χωρούν, ούτε εγωισμοί, ούτε ερασιτεχνισμοί, ούτε ιδιοτέλειες".

"Η κατοχύρωση του χαλλουμιού ως Προϊόν Προστατευόμενης Προέλευσης, θα πρέπει να είναι άμεση και στοχευμένη εθνική επιταγή", αναφέρει το κόμμα.

Σε ότι αφορά στην πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε για την απώλεια του εμπορικού σήματος, η Δημοκρατική Παράταξη αναμένει να χυθεί άπλετο φως, για να διαφανεί ποιοι και τι έφταιξε, αλλά κυρίως να ληφθούν κατάλληλα διορθωτικά μέτρα, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια λάθη.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top