«Βόμβα» από Bild: Αναλαμβάνει τη Μίλαν ο Ράνγκνικ!

«Βόμβα» από Bild: Αναλαμβάνει τη Μίλαν ο Ράνγκνικ!

Συμφωνία της Μίλαν με τον Ραλφ Ράνγκνικ αποκαλύπτει η γερμανική «Bild», με τον Γερμανό να αναλαμβάνει από το καλοκαίρι.

Αλλάζει σελίδα η Μίλαν, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η «Bild».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, οι «ροσονέρι» έχουν δώσει τα χέρια από τώρα για το καλοκαίρι με τον Ραλφ Ράνγκνικ που μέχρι την περσινή σεζόν ήταν στη Λειψία και πλέον κατέχει ηγετικό ρόλο στις ομάδες της Red Bull, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά και τη θέση του αθλητικού διευθυντή, έχοντας την ευθύνη όλων των μεταγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 61χρονος ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, κάτι τελικά που δεν έγινε ποτέ.

Το συγκεκριμένο σενάριο για τις συζητήσεις της Μίλαν με τον Γερμανό τεχνικό «έπαιζε» και πριν από μερικούς μήνες, αλλά τότε είχε διαψευστεί.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE