ΕΛΛΑΔΑ: Υποπτο περιστατικό σε βρέφος 7 μηνών - Σε ειδική μονάδα το μωρό

ΕΛΛΑΔΑ: Υποπτο περιστατικό σε βρέφος 7 μηνών - Σε ειδική μονάδα το μωρό

Οτιδήποτε πλέον ύποπτο, καταλήγει στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς η ασθένεια ή ιος που προκαλεί τα συμπτώματα πυρετου.

 

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά ΜΜΕ , ένα μωρό 7 μηνών έφτασε από την Κίνα έχοντας υψηλό πυρετό και καταρροή. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα.

Αξίζει να αναφερθεί πάντα σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Alpha», οτι η οικογένεια του βρέφους ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά είχε μεταβεί στην Κίνα.

Οπως δήλωσε η διευθύντρια της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων, Μαρία Τσολιά «Η οικογένεια ζει στην Ελλάδα και είχε πάει για ένα μήνα στην Κίνα, σε μια περιοχή που λέγεται Φουτιάν, που είναι μακριά από το Oυχάν. Το παιδάκι γύρισε από εκεί με την οικογένεια την Παρασκευή και την Κυριακή έκανε ένα πυρετό έως 39 με συμπτώματα λοίμωξης του ανωτέρου αναπνευστικού, βήχα και ρινίτιδα»

Οπως ολα δείχνουν τελικά το 7 μηνών βρέφος νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα λοιμώξεων του «Παίδων», με λοίμωξη του άνω αναπνευστικού συστήματος. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να εισήχθη στο νοσοκομείο με γρίπη. Η υγεία του είναι πλεόν πολύ καλύτερα και αναμένεται μεχρι και την Τριτη (4/2) να έχει πάρει εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE