Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

Επανέναρξη των συζητήσεων για ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εντός Φεβρουαρίου

 Στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Yπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες συναντήσεις θα αφορούν την αποτίμηση των προηγούμενων διαβουλεύσεων και θα  επιδιωχθεί συνέχιση της διαδικασίας.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη του νέου κύκλου συζητήσεων για τα ΜΟΕ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE