ΕΛ.Α-ΖΩ: «Διαλύονται τα κρατικά ογκολογικά και εντάσσονται σε αυτό της Τράπεζας Κύπρου»

ΕΛ.Α-ΖΩ: «Διαλύονται τα κρατικά ογκολογικά και εντάσσονται σε αυτό της Τράπεζας Κύπρου»

«Η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που διαλύει τα κρατικά ογκολογικά και τα εντάσσει κάτω από την διοίκηση του ιδιωτικού Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου», αναφέρει του σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ.

Σημειώνει ότι την Τρίτη (04/02), που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, «είναι μέρα ντροπής για την Κύπρο για τα όσα γίνονται σε βάρος των καρκινοπαθών».
 
«Δεν εφαρμόζονται οι διεθνείς Συμβάσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε οι νόμοι που ψήφισαν οι ίδιοι βουλευτές, ούτε καν σέβονται το Σύνταγμα στο οποίο οι ίδιοι ορκίστηκαν. Ο δείκτης διαφθοράς για την Κύπρο διολισθαίνει προς το χειρότερο. Κι όμως, κάποιοι αδιάντροπα ψευδόμενοι και παραπληροφορώντας επαίρονται για τη δήθεν συμβολή τους στην καταπολέμηση του Καρκίνου, εκμεταλλευόμενοι τον Καρκίνο ως το δικό τους χρυσωρυχείο», προστίθεται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE