ΑΝΕΤΗ νίκη στο «Κίτιον» για την Πετρολίνα ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

ΑΝΕΤΗ νίκη στο «Κίτιον» για την Πετρολίνα ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Άνετη επικράτηση για την Πετρολίνα ΑΕΚ επί του ΑΠΟΠ με 93-57, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Κίτιον» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.

Ως ο ACS MVP of the Game αναδείχθηκε ο Μάριος Γεωργίου με 12 πόντους (4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από νωρίς δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 26-14 στο τέλος της α’ περιόδου, ενώ στο ημίχρονο η διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες ανέβηκε στο +14 (45-31).

Με την ολοκλήρωση της γ’ περιόδου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 70-48 και μέχρι το φινάλε του αγώνα η Πετρολίνα ΑΕΚ πήρε την νίκη με τελικό σκορ 93-57.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-14, 45-31, 70-48, 93-57.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Μπράουν 5 (1), Τόμας 7 (1), Σιζόπουλος 9 (2), Αχμάντ 12, Ογκμπέιντε 8, Γεωργίου 12 (4), Χάμιλτον 14 (2), Κουμής 4, Αλεξάνδρου 2, Χριστοφίδης 2, Παντελή 11 (1), Μαντοβάνης 7 (1).

ΑΠΟΠ Πάφου (Μάρκος Ασωνίτης): Στόβερ 15, Πίγκραμ 12 (1), Χ. Δημητρίου 7 (1), Κωστή 8 (2), Τέιλορ 6, Σταύρου 2, Αγγελάκος 7 (1).

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE