ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιατί όλοι οι αστέρες γεννιούνται στις 5 Φεβρουαρίου; Μαζί με αυτούς και πρώην παίκτης μεγάλης Κυπριακής ομάδας

Γιατί όλοι οι αστέρες γεννιούνται στις 5 Φεβρουαρίου; Μαζί με αυτούς και πρώην παίκτης μεγάλης Κυπριακής ομάδας

Την 05η Φεβρουαρίου 2020 η ιστοσελίδα στην Ελλάδα www.contra.gr έχει ως θέμα την αστρολογική εξήγηση πίσω από τη σύμπτωση να έχουν γενέθλια αυτή τη μέρα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ενώ όπως θα προσέξετε στο ρεπορτάζ, γίνεται και αναφορά στον πρώην αμυντικό της Ομόνοιας, Λούκα Βύντρα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται 35 ετών (!), αν και στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα δίνει την εντύπωση ενός ‘μεταλλαγμένου’ 25άρη. Ο Νεϊμάρ γίνεται 28 κι έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του ποδοσφαιρικό/χολιγουντιανό μύθο. Ο 36χρονος Κάρλος Τέβες υπήρξε για χρόνια επιθετικός πρότυπο, σκοράροντας με κάθε τρόπο σε κάθε λεπτό και παίρνοντας εξωφρενικά συμβόλαια. Ο Γκέοργκε Χάτζι, ο οποίος γίνεται 55 ετών, υπήρξε ο ‘Μαραντόνα των Καρπαθίων’ και δίδαξε ποδόσφαιρο με το αριστερό πόδι του. Θέλετε κι άλλους;

Ο Αντνάν Γιανουζάι γίνεται 25 ετών και προσπαθεί να καθιερωθεί στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και να θυμίσει ότι κάποτε υπήρξε wonderkid της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βεντράν Τσορλούκα κλείνει τα 34, όντας μια δύναμη σταθερότητας στην μεσαία γραμμή της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ γίνεται 45 και μετά από μια συμπαθητική καριέρα ακραίου μπακ κάνει μια συμπαθητική καριέρα προπονητή. Ο Ροντριγκο Παλάσιο στα 38 του συνεχίζει να βάζει γκολ και να μοιράζει ασίστ στην Μπολόνια. Ο 72χρονος Σβεν Γιόραν Έρικσον μόλις ολοκλήρωσε θητεία ομοσπονδιακού προπονητή στις Φιλιππίνες, ενώ αν ήταν ζωντανός, ο Τσέζαρε Μαλντίνι στα 88 του θα είχε να δώσει προπονητικά tips στον εγγονό του που έκανε κι αυτός ντεμπούτο με τη Μίλαν. Ακόμα και ο Λουκάς Βύντρα έχει γενέθλια στις 5 Φεβρουαρίου, γίνεται 39 και πανηγυρίζει μια ισοπαλία με την Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν υπήρχε μια μοντέρνα εκδοχή της παιδικής σειράς ‘Captain Planet’ ή των ‘Power Rangers’ αυτοί οι ποδοσφαιράνθρωποι θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν το απόλυτο μοντέλο ποδοσφαιριστή, τον αθλητή που αποδίδει στο 100% χωρίς κανένα λάθος. Σύμφωνα με την Independent, η σημερινή ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία. Η αστρολογία αναφέρει πως όσοι έχουν γεννηθεί την 5η Φεβρουαρίου (Υδροχόοι) διαθέτουν μια ανεπτυγμένη ικανότητα στο να ‘σκέφτονται με τα πόδια’ και να ‘παίρνουν αποφάσεις πιο γρήγορα από τον καθένα’. Σήμερα, λοιπόν, γιορτάζει η ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική ευφυΐα. Χρόνια πολλά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top