Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάτιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογίες…» – Τι είπε για αλλαγές προπονητών, συνέχεια και τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς, με το πέρας του ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση, μίλησε στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς μεταξύ μας. Για το παιχνίδι σήμερα ίσως έπρεπε να γίνουμε νωρίτερα πιο επιθετικοί. Στα τελευταία 15 λεπτά φτιάξαμε κάποιες φάσεις, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πέντε βαθμοί δεν είναι μεγάλη διαφορά, έχουμε δύο παιχνίδια μεταξύ μας και πολλά ακόμα παιχνίδια και για τους δύο. Θα δούμε, τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα, ο στόχος μας είναι ο τίτλος. Δεν έχουμε δικαιολογίες και θα παλέψουμε για να τον κατακτήσουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Είμαστε τυχεροί στον ΑΠΟΕΛ, έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Για κάθε παίκτη είναι όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Έχουμε 25 παίκτες και όλοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τις αλλαγές προπονητή: «Όλοι έχουν διαφορετικές ποδοσφαιρικές τακτικές. Πρέπει να τις προσαρμόσεις και να κάνεις αυτά που θέλει το προπονητικό τιμ».

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται…».

Για το αν πιστεύει ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου: «Ναι φυσικά, αν μετρήσεις πόσοι βαθμοί ακόμα υπάρχουν, είναι μεγάλος δρόμος ακόμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE