Στους 3 οι νεκροί από αεροπορικό δυστύχημα στην Κωνσταντινούπολη

Στους 3 οι νεκροί από αεροπορικό δυστύχημα στην Κωνσταντινούπολη

 Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι 179 άνθρωποι τραυματίστηκαν, η κατάσταση των τραυματιών είναι γενικά καλή ενώ τρεις βρίσκονται στην εντατική.

Στο μεταξύ ο ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το δυστύχημα. Ανέφερε ακόμη ότι το δυστύχημα του αεροσκάφους της εταιρείας Pegasus που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Σμύρνης - Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε στις 18:19 χθες ώρα Τουρκίας όταν το αεροσκάφος βγήκε από την πίστα του αεροδρομίου.

 

Στο αεροπλάνο υπήρχαν συνολικά 183 άτομα εκ των οποίων 175 επιβάτες, δύο παιδιά, δύο πιλότοι και 4 άτομα πλήρωμα. Στο αεροπλάνο υπήρχαν 22 επιβάτες ξένης καταγωγής από 12 χώρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που έχει συγκληθεί για την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE