Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Ένας άνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή του και άλλοι 13 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκαν από αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ.

 

Οι Ισραηλινοί απέφυγαν να χαρακτηρίσουν το περιστατικό ως «τρομοκρατική ενέργεια», ωστόσο δήλωσαν ότι ήταν μία «σκόπιμη ενέργεια», καθώς ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα πάνω στους πεζούς και αμέσως μετά το εγκατέλειψε και διέφυγε με τα πόδια.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στον πολυσύχναστο δρόμο David Remez.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE