ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άκυρο» για δύο καταζητούμενους- Ενημερώνει η Αστυνομία

Στη δημοσιότητα είχε δώσει η Αστυνομία στις 28 Ιανουαρίου τις φωτογραφίες δύο προσώπων, τους οποίους καταζητούσε, ζητώντας από το κοινό πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 23 ετών οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με καταγγελία να «φέσωσαν» ξενοδοχείο της Λεμεσού, κάνοντας χλιδάτες διακοπές για ένα 2ημερο χωρίς να είχαν τον λογαριασμό.

Νεότερη ενημέρωση της Δύναμης την Πέμπτη 6/2 αναφέρει ότι οι δύο δεν είναι πλέον καταζητούμενοι, καθώς φαίνεται ότι έχει αποσυρθεί η καταγγελία.

«Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου, 2020 που αφορούσε δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 23 ετών, τα οποία καταζητούνταν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15-17/1/2020 στη Λεμεσό, δεν καταζητούνται πλέον και ως εκ τούτου, δεν συντρέχει λόγος για περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών τους ή οποιονδήποτε άλλων προσωπικών τους στοιχείων.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE