Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Δεν άργησε να έρθει απάντηση από πλευράς κυβέρνησης, στην δήλωση του Άντρου Κυπριανού, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Αποκύημα φαντασίας χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ισχυρισμό που διατυπώθηκε κατά τη τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι "καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει ο όποιος ισχυρισμός διατυπώθηκε κατά τη σημερινή τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Ο πιο πάνω ισχυρισμός, συμπληρώνει, αποτελεί αποκύημα φαντασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.