Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Κ. Κούσιος: Αποκύημα φαντασίας ο ισχυρισμός του Άντρου Κυπριανού

Δεν άργησε να έρθει απάντηση από πλευράς κυβέρνησης, στην δήλωση του Άντρου Κυπριανού, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Αποκύημα φαντασίας χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ισχυρισμό που διατυπώθηκε κατά τη τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι "καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει ο όποιος ισχυρισμός διατυπώθηκε κατά τη σημερινή τηλεοπτική τηλεμαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήθεν ανέθεσε σε στενούς του συνεργάτες να ετοιμάσουν μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Ο πιο πάνω ισχυρισμός, συμπληρώνει, αποτελεί αποκύημα φαντασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE