«Τσάκας» και Πρόδρομος επιστρέφουν στο «Big Brother» με ρόλο-έκπληξη

«Τσάκας» και Πρόδρομος επιστρέφουν στο «Big Brother» με ρόλο-έκπληξη

DATA[

Και αν νομίζατε οτι τα έχετε δει όλα , κάνετε μεγάλο λάθος. Το Big Brother έρχεται με μεγάλες ανατροπές.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή αλλιώς «Τσάκας» μαζί με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη έχουν δεχθεί πρόταση και την συζητούν  με το κανάλι.

Στις 15 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το Big Brother, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά 11 με 1 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη

Οπως ακούγεται στο πρώτο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο Γιώργος «Τσάκας» νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι. Βέβαια μπορεί να υπάρξει κάποιο θέμα αφου ο «Τσάκας» ζει και εργάζεται στην Γερμανία αλλά , είναι κατί που αν έρθουν σε συμφωνία θα λυθεί.

Απο την άλλη ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έχει δεχθεί και αυτός πρόταση και οπως όλα δείχνουν θα εμφανιστεί και αυτός στο Big Brother με ρόλο έκπληξη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.