Ανοίγει με… ζωντανό παιχνίδι η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο Premier – Το πρόγραμμα

Ανοίγει με… ζωντανό παιχνίδι η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο Premier – Το πρόγραμμα

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας για τον όμιλο Premier ανοίγει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Ο Ονήσιλος Σωτήρας θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΙΛ Λύσης και ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision και ώρα 18:00.

Στην πρεμιέρα ο Ονήσιλος κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 1-0 και ο ΑΣΙΛ ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από τον Ερμή Αραδίππου.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις για τον όμιλο Premier θα διεξαχθούν το Σάββατο ως ακολούθως (15:00):

Αναγέννηση Δερύνειας – Ερμής Αραδίππου
ΟΘέλλος Αθηαίνου – Αγία Νάπα
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Άρης

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE