ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: «Το ξέχασαν ήδη…» – Αντωνίου: «Όπως μας βοήθησαν με Απόλλωνα…» – Τι είπαν κόουτς και παίκτης

Κέρκεζ: «Το ξέχασαν ήδη…» – Αντωνίου: «Όπως μας βοήθησαν με Απόλλωνα…» – Τι είπαν κόουτς και παίκτης

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (07-02-2020) η ΑΕΛ στο προπονητικό της κέντρο.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν από Ντούσαν Κέρκεζ και Μηνά Αντωνίου που ήταν στο πάνελ…

Ντούσαν Κέρκεζ: 

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο FC: «Ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την Πάφο σε πολύ καλό περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά και τη νοοτροπία των παικτών κατά την προετοιμασία, η νίκη με τον Απόλλωνα βοήθησε πολύ. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε πολύ τρόπο παιχνιδιού με τον νέο προπονητή. Ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε το 100% για να επιστρέψουμε με τη νίκη. Δεν θα έχουμε τον Αγκάνοβιτς και τον Χάρη λόγω καρτών, ενώ ο Γκοντάλ δεν είναι έτοιμος ακόμα για να είναι στην αποστολή. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το ντέρμπι είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια, υπάρχει πολύς συναισθηματισμός. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σοβαρά και ξέχασαν ήδη το ντέρμπι».

Για τη μάχη της εξάδας: «Μένουν τέσσερα παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν την ΑΕΚ είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Πάφο, να μη σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Μηνάς Αντωνίου: 

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο FC: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα. Τώρα έχουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Για να έχει αξία η νίκη με τον Απόλλωνα πρέπει να συνεχίσουμε με την Πάφο. Θα πάμε συγκεντρωμένοι. Μένουν τέσσερις τελικοί για να μπούμε στην εξάδα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μας βοηθήσει στο γήπεδο όπως μας βοήθησαν με τον Απόλλωνα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top