Πήρε και «ΜΠΟΝΟΥΣ» ο Νικολάου!

Πήρε και «ΜΠΟΝΟΥΣ» ο Νικολάου!

Την περασμένη αγωνιστική έγινε αρκετή συζήτηση, για το σοβαρό λάθος του Γιώργου Νικολάου, στο Λεμεσιανό ντέρμπι. 

Είχε αγνοήσει τον βοηθό διαιτητή Μάριο Καλογήρου (που σωστά σήκωσε τη σημαία για οφφ σάιτ) και έδειξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ.

Είχε κάμει κι άλλα σοβαρά λάθη ο εν λόγω διαιτητής.

Οι υπεύθυνοι του έδωσαν και «μπόνους», ορίζοντας τον ξανά σε ντέρμπι (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ).

Μάλλον λόγω «λειψανδρίας», το έπραξαν.

Επειδή τα «βαριά» ονόματα (με εξαίρεση τον Λούη Τράττο) έχουν «καεί». Γι’ αυτό άλλωστε ο Κούμας, αποφάσισε να φωνάζει ξένους στην πορεία..

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.