«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Σύμφωνα με τον κ. Σιντίκ, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ «βρίσκεται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους και στις δυο πλευρές και στο υψηλότερο επίπεδο για να υπάρξει μια ειρηνική διευθέτηση και να αποφευχθούν οι εντάσεις», όσον αφορά την κατάσταση στην περιοχή μετά την αντίδραση του κατοχικού στρατού στις προσπάθειες συνεργείων του Δήμου Λευκωσίας για καθαρισμό και στήριξη του κτηρίου του Spitfire.
Η Αποστολή (της ειρηνευτικής δύναμης) επαναλαμβάνει την ανάγκη όπως όλοι οι ενδιαφερόμενοι εργαστούν εποικοδομητικά με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
Σημείωσε πως στην παρούσα συγκυρία, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αναστείλουν κάθε δραστηριότητα μέσα και γύρω από το καφενείο Spitfire.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις