Αναστέλλει κάθε δραστηριότητα γύρω από το καφενείο Spitfire η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αναστέλλει κάθε δραστηριότητα γύρω από το καφενείο Spitfire η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ συνεχίζει ενεργώς να περιπολεί στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από το καφενείο Spitfire και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις επί του εδάφους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.


Σύμφωνα με τον κ. Σιντίκ, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ «βρίσκεται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους και στις δυο πλευρές και στο υψηλότερο επίπεδο για να υπάρξει μια ειρηνική διευθέτηση και να αποφευχθούν οι εντάσεις», όσον αφορά την κατάσταση στην περιοχή μετά την αντίδραση του κατοχικού στρατού στις προσπάθειες συνεργείων του Δήμου Λευκωσίας για καθαρισμό και στήριξη του κτηρίου του Spitfire.

Η Αποστολή (της ειρηνευτικής δύναμης) επαναλαμβάνει την ανάγκη όπως όλοι οι ενδιαφερόμενοι εργαστούν εποικοδομητικά με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Σημείωσε πως στην παρούσα συγκυρία, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αναστείλουν κάθε δραστηριότητα μέσα και γύρω από το καφενείο Spitfire.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE