ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: 59χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην αυλή του σπιτιού του

ΕΛΛΑΔΑ: 59χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην αυλή του σπιτιού του

Ένας άνδρας 59 ετών μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο μετά από ενέδρα θανάτου που στήθηκε εις βάρος του, την Τετάρτη 06/02.

Σύμφωνα με το xronos.gr, ο 59χρονος άνδρας φέρεται πως δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην αυλή του σπιτιού του. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστος/οι δράστης/ες φέρεται να είχαν στήσει καρτέρι στον 59χρονο, ο οποίος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο, η μία εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άντρα, που διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Χρόνου» ο νεκρός είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αστυνομικές Αρχές κατά το παρελθόν, για αδικήματα που σχετίζονταν με ναρκωτικά και όπλα.

Από την Τετάρτη 06/02 το βράδυ συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, με τις έρευνες να είναι συνεχείς, με στόχο την περαιτέρω διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top