ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για σκευωρία του Χρυσοστόμου κάνει λόγο ο Ανδρέας Κυριάκου - 'Ανυπόστατοι ισχυρισμοί' λέει ο Χρυσοστόμου -VIDEO

Για σκευωρία του Χρυσοστόμου κάνει λόγο ο Ανδρέας Κυριάκου - 'Ανυπόστατοι ισχυρισμοί' λέει ο Χρυσοστόμου -VIDEO

Τον τέως Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου,  «φωτογράφισε» ο πρώην Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Ανδρέας Κυριάκου, ως το άτομο που κίνησε τα νήματα πίσω από την ποινική δίωξη εναντίον του.

Σε τοποθετήσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή (ΣΙΓΜΑ - "Μεσημέρι και κάτι") και στη συάδελφο Μαρίνα Χατζηκώστα έκανε ξεκάθαρα λόγο για σκευωρία του πρώην Αρχηγού Αστυνομίας σε βάρος του.

Υπενθυμίζουμε ότι η ποινική δίωξη σε βάρος του Ανδρέα Κυριάκου, αναστάληκε μετά από απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.

Οι δύο από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, είχαν να κάνουν με την διάδοση ή την διαρροή πληροφοριών σε σχέση με το περιεχόμενο φακέλου της Interpol Λευκωσίας και η τρίτη κατηγορία αφορά το αδίκημα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου που αφορά μελέτη με τίτλο «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της διαφθοράς στην Αστυνομία Κύπρου», με ημερομηνία. 20/1/2015.

Ο πρώην υπαρχηγός Αστυνομίας, σε πρόσφατες δηλώσεις του, φωτογράφισε τον τέως αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ως το άτομο που ήθελε την ποινική δίωξη του.

Ο τέως Αρχηγός, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, απάντησε με γραπτή δήλωση του στους ισχυρισμούς του τέως υπαρχηγού.

Διαβάστε αυτούσια όσα ανέφερε ο κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου:

«Οι ισχυρισμοί που εκφράζει δημόσια ο κ. Κυριάκου σχετικά με το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατοι, αστήρικτοι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση του κ. Κυριάκου να θέλει να υπερασπιστεί δημόσια ή άλλως πως τον εαυτό του, αλλά απέναντι του δεν είναι ο τέως Αρχηγός Αστυνομίας, αλλά το κράτος, το οποίο τότε αποφάσισε και προχώρησε στη διερεύνηση των ενδεχόμενων πράξεων ή παραλείψεων του όταν ήταν Υπαρχηγός της Αστυνομίας.

Σε καμία περίπτωση θα ακολουθήσω το παράδειγμα του κ. Κυριάκου να καταφύγω σε δημόσιο διάλογο μέσω των ΜΜΕ για να κριθεί ένα θέμα για το οποίο ο Γενικός Εισαγγελέας με δήλωση του (06/02/2020) διευκρίνισε ότι «η αναστολή της ποινικής δίωξης δεν σημαίνει αθώωση του κ. Κυριάκου».

Εν πάση περιπτώσει επιφυλάσσω τα νόμιμα δικαιώματα μου για τους μέχρι τώρα ή μελλοντικούς ισχυρισμούς και αναφορές του κ. Κυριάκου που θίγουν το όνομα, την υπόληψη και την επαγγελματική μου πορεία».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top