ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρά ο ένας από τους τρεις–Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρά ο ένας από τους τρεις–Η κατάσταση της υγείας του

Με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου οδηγός οχήματος που συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην περιοχή μεταξύ Μούτταλου και Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα (07/02) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, που επέβαιναν στα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Για τον απεγκλωβισμό του ενός από τους δύο οδηγούς χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τρεις τραυματίες στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Οι δύο γυναίκες  και επιβαίνουσες του ενός οχήματος, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE