ΚΥΠΡΟΣ: Περιστατικό με 15χρονο που εισήχθη στο Μακάρειο –Απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από κορωνοϊό

ΚΥΠΡΟΣ: Περιστατικό με 15χρονο που εισήχθη στο Μακάρειο –Απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Έφηβος ηλικίας 15 χρόνων εισήχθη γύρω στις 17:30 (07/02) στο Μακάρειο Νοσοκομείο με συμπτώματα ασθενείας.

Ο 15χρονος νοσηλευόταν στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Αμμοχώστου παρουσιάζοντας πυρετό και βήχα. Επειδή, ωστόσο, φέρεται να βρισκόταν στην Κίνα εντός του χρονικού πλαισίου των 14 ημερών (το ανώτερο χρονικό όριο εκδήλωσης του ιού) κρίθηκε σκόπιμο να αξιολογηθεί η περίπτωσή του για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσεβλήθη από κορωνοϊό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 15χρονος νοσηλεύεται ήδη στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακαρείου, ενώ ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό φαίνεται για την ώρα απομακρυσμένο.

Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα από τον 15χρονο και έχουν σταλεί στο ινστιτούτο Γενετικής και νευρολογίας. 

Να σημειωθεί πως η γραμμή επικοινωνίας με στόχο την παροχή πληροφοριών για τον κορωνοϊό και τα συμπτώματά του είναι 1420.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE