«Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο» από παίκτες και τεχνική ηγεσία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο» από παίκτες και τεχνική ηγεσία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μήνυμα από την Ομόνοια 1948:

«Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Το δημοσιεύουμε σήμερα Παρασκευή βράδυ και ζητούμε από όλους εσάς, αν θα πιείτε, να μην οδηγήσετε και όσοι νηφάλιοι θα οδηγήσουν, να μην τρέχουν.

Όχι μόνο για σήμερα και για το Σαββατοκύριακο, αλλά και για κάθε μέρα.

Ας είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Γρηγόρης Πικής, το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE