Μισό εκατομμύριο ευρώ θα εξοικονομήσει ο Δήμος Λάρνακας με τους λαμπτήρες Τύπου LED

Μισό εκατομμύριο ευρώ θα εξοικονομήσει ο Δήμος Λάρνακας με τους λαμπτήρες Τύπου LED

Ολοκληρώνονται τον Μάιο του 2020 οι εργασίες αντικατάστασης των λαμπτήρων οδικού φωτισμού με λαμπτήρες LED.

Για τον Δήμο Λάρνακας αναμένεται να εξοικονομηθεί ποσό της τάξεως του μισού εκατομμυρίου (ανάλογα με τον τύπο των φωτιστικών που θα χρησιμοποιηθούν), το οποίο αντιστοιχεί στο 67% περίπου σε εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, θα μειωθούν οι ρύποι και θα υπάρχει καλύτερη ποιότητα φωτισμού.
 
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδικού φωτισμού με λαμπτήρες LED αφενός θα μειώσει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και αφετέρου θα μειώσει το κόστος που καλούνται οι Δήμοι να πληρώσουν για ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι εργασίες αντικατάστασης γίνονται από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.