Κώστας Βουτσάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Κώστας Βουτσάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Εσπευσαμένα στο νοσοκομείο ο γνωστός αγαπημένος ηθοποιος Κώστας Βουτσάς

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» του OPEN TV,ο 88χρόνος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αττικόν» με λοίμωξη αναπνευστικού.


Να σημειωθεί οτι ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η Αλίκη Κατσαβού - σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή - είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο». 

 

Αναμένουμε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE